Contact

Wij hebben zelf geen bibliotheek, voor vragen over opzeggen of sollicitaties kun je niet bij ons terecht. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende bibliotheek, op de pagina daarvan staat een link naar de website waar je alle benodigde gegevens kunt vinden.

Heb je aanvullende informatie over bibliotheken, zijn er gegevens gewijzigd of mis je een bibliotheek in het overzicht? Mail dit dan aub even naar: info@openbare-bibliotheek.nlOpenbare bibliotheken

Waarom naar een openbare bibliotheek? Bij een bibliotheek kun je niet alleen terecht om boeken te lenen, er is meestal ook een leestafel met kranten en tijdschriften en bij de meeste bibliotheken hoef je niet eens lid te zijn om hier gebruik van te maken. Hiermee is de bibliotheek ook geschikt wanneer je in een onbekende stad een paar uurtjes over hebt.
Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Kijk dan even wat de kosten zijn om lid te worden bij een bibliotheek bij jou in de buurt, dit is vaak erg goedkoop. Wanneer je boekenliefhebber bent heb je deze kosten er zo uit!