Bibliotheek Geldermalsen

Hieronder zie je de gevonden informatie over deze bibliotheek in Geldermalsen, met daarbij een kaartje voor de lokatie. Voor openingstijden en andere informatie klik je door naar de website van deze bibliotheek.

Bibliotheek in Geldermalsen


Herman Kuijkstraat 19 in Geldermalsen
provincie: Gelderland

website: Bibliotheek Geldermalsen

 De lokatie van deze bibliotheek in Geldermalsen is gevonden door het adres op te  zoeken in google maps. Kijk voordat je naar deze bibliotheek gaat ook nog even op de  website van deze bibliotheek in Geldermalsen voor het correcte adres en de openingstijden.
Weet je nog een bibliotheek die niet op deze site staat? Neem dan contact met ons op.Openbare bibliotheken

Waarom naar een openbare bibliotheek? Bij een bibliotheek kun je niet alleen terecht om boeken te lenen, er is meestal ook een leestafel met kranten en tijdschriften en bij de meeste bibliotheken hoef je niet eens lid te zijn om hier gebruik van te maken. Hiermee is de bibliotheek ook geschikt wanneer je in een onbekende stad een paar uurtjes over hebt.
Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Kijk dan even wat de kosten zijn om lid te worden bij een bibliotheek bij jou in de buurt, dit is vaak erg goedkoop. Wanneer je boekenliefhebber bent heb je deze kosten er zo uit!